Opzoek naar een uitdagend en leuk uitje dat leuk is voor de hele familie? Wij hebben de leukste uitjes voor u op een rijtje gezet. Een geslaagd familie uitje organiseren is 100 % gegarandeerd met deze uitjes!

Het Sallandse keuze arrangement – actief dagje uit: Dit compleet verzorgde en begeleide uitje is gezellig, actief en tegelijkertijd ontspannen voor elk gezelschap. De activiteiten die u uitgekozen heeft worden gespeeld op en aan de oevers van het riviertje de Regge. U heeft de keus uit twee activiteiten:

  • Klootschieten
  • Escape room (12,50 p.p. meerprijs)
  • gps-tocht
  • buks- of pistoolschieten
  • kanovaren
  • zeeppaalgevecht

Er zijn nog veel meer activiteiten waaruit u kunt kiezen. De activiteiten worden onderbroken met een heerlijk lunchbuffet en de dag wordt afgesloten met een uitgebreid warm/koud buffet.

Jue des boules, fietstrein en schieten in Overijssel – Voor Jong tot Oud: Jong of oud, sportief of niet deze dag wordt onvergetelijk voor iedereen. Een dag vol met leuke activiteiten, lekker eten, lekker drinken en vol gezelligheid met elkaar. U verkent de omgeving met een fietstrein of met een treintje genaamd De Hellendoorn Express. Verder wordt er gemidgetgolft en ge-jeu-de-bouled. De kids kunnen zich vermaken op het giga springkussen. Tevens heeft u de keus uit 3 activiteiten: Buksschieten, handboogschieten, blaaspijpschieten. Dit allemaal inclusief een heerlijke lunch en buffet of barbecue.

Actief Familiefeest op de Veluwe in Oostenrijks thema! U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie/thee en een apfelstrudel. Gier samen met uw kleinkinderen op de skilatten en ga met de ooms boomstamzagen. Ongeacht de leeftijd en conditie staan alle activiteiten garant voor reuze veel plezier. Er is zelfs een Gluhweinpauze ingericht zodat iedereen extra scherp het parcours kan af ronden. Aan einde van de dag schuiven jullie aan bij een heerlijk Oostenrijks buffet. Optimaal genieten!

Author

Write A Comment