Op pad met de fam!

’s-Heerenberg is een bijzonder uitstapje waar Cultuur & Natuur bij elkaar komen. Het is er ook heerlijk fietsen en de talrijke horecagelegenheden zorgen ervoor dat je een gezellige terrasje kunt pakken. Ontdek de kasteel stad met uw familie met 1 van deze leuk tripjes.

Historische stadsquiz:

Neem deel aan deze historische stadsquiz en ontdek de Kasteelstad. U gaat aan de slag met moderne middelen zoals de GSM en het internet. U herbeleeft de prachtige geschiedenis van de historische stad. Er worden verschillende teams gemaakt waarin een teamcaptain wordt uitgekozen. De captain beschikt over de instructies en de bijbehorende vragen. Jullie komen langs verschillende monumenten en gebouwen waar een vraag bij hoort. beantwoord dit met behulp van uw telefoon. Bij terugkomst wordt het prachtige Kasteel Huis Bergh bezocht. De dag wordt afgesloten met een ontzettend lekker 3-gangen diner.

Ontdek de historische Kasteel Stad s-Heerenberg te voet:

S-Heerenberg is een historische stad, ook wel de Kasteelstad genoemd. Hier begint u de dag goed met een lekker bakje koffie/thee en een kasteelgebakje. Wanneer de koffie op is, is het tijd een bezoek te brengen aan het Stadsmuseum en het Raethuys van s-Heerenberg. Vervolgens maakt u een prachtige wandeling door de kasteeltuin van Kasteel Huis Bergh en wordt u de geschiedenis over de het kasteel verteld. Uiteraard gaat u ook de binnenkant van het kasteel bewonderen. De dag wordt culinair afgesloten met een uitgebreid Koud en Warm buffet!

Familiedag in Historische s-Heerenberg:

Uw familie wordt ontvangen in het Koetshuis. Na een lekker bakje koffie of thee krijgt u een rondleiding door Kasteel Huis Bergh gegeven door een gids. Na een uitgebreide lunch in het Kasteel Café gaat het middag programma van start. Hierbij heeft u de keuze uit een stadswandeling of een bier- en/of wijn proeverij. Met de kids erbij is de keus uiteraard makkelijk gemaakt! De familiedag wordt gezellig met elkaar afgesloten onder het genot van een lekker drankje!

Author

Write A Comment