Bent u op zoek naar een leuke dag uit met uw familie? In het waterdorp Giethoorn, ook wel het kleine Venetië van Nederland genoemd, kunt u een fantastische dag beleven. Ga op pad met de picknick-punter-puzzeltocht of maak een rondvaart over de wateren.

Varen in Giethoorn

Wilt u het Venetië van het Noorden ontdekken? Kom dan naar Giethoorn en maak een rondvaart door Giethoorn en omgeving. Afhankelijk van het programma wat u kiest, kunt u in de vrije tijd een bezoek brengen aan het dorp. Na het maken van de rondvaart kunt u uw eigen burger bouwen of genieten van een heerlijke barbecue.

Naast het maken van de rondvaart kunt u gratis gebruik maken van:

  • Speelzolder met ballenbak, megablocks, airhockey en biljart
  • Gietersbowlen
  • Tower of Giethoorn
  • Breinbrekers
  • Speeltuin en pannakooi

Giethoorn topper

U wordt hartelijk ontvangen in het restaurant met koffie/thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom. Daaropvolgend neemt u deel aan de picknick-punter-puzzeltocht door Giethoorn. Bezoek op eigen gelegenheid een museum of galerie of maak een wandeling door het waterdorp. Sluit een geslaagde dag af met een heerlijk 3-gangendiner of barbecue.

Benieuwd wat Giethoorn te bieden heeft? Twijfel niet langer en bezoek het Venetië van Noorden. Giethoorn staat immers garant voor een geslaagde dag.

Author

Write A Comment