Wist u dat Gelderland bij uitstek een geschikte provincie is voor een geslaagd familieuitje? Gelderland kent een ruim aanbod aan familieuitjes. Aan onderstaande suggesties kunnen jong en oud deelnemen. Maar misschien belangrijker is om te vermelden is dat nog lang zal worden nagepraat over dit familieuitje.

Ervaar Thailand in Gelderland

In de gastvrije Achterhoek wordt u ontvangen met koffie en thee. Stap vervolgens samen met uw familie in de elektrische tuk tuk. U maakt een mooie route door de schitterende regio. Vergeet onderweg niet te lachen, want u zult worden vastgelegd op de foto. Mocht u de tuk tuk tocht willen uitbreiden, dat kan onder andere met een hapjesschaal, lunchbuffet of een heerlijke barbecue.

Gieren met de familie op de tandem

U wordt hartelijk ontvangen met koffie en thee. Neem samen met een familielid plaats op de Amerikaanse Tandem Cruiser. Tijdens de tandemtocht komt u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek. Onderweg kan er een stop worden gemaakt bij één van de vele eetgelegenheden die u passeert. Om deze onvergetelijke dag vast te leggen zal er een digitale groepsfoto worden gemaakt.

Kedeng met de gehele familie door Gelderland

Maak met de gehele familie een toertocht op de fietstrein door Gelderland. De fietstrein bestaat uit een locomotief en een aantal wagonnetjes. Iedereen kan mee met de fietstrein. Zelfs aan de jongste familieleden wordt gedacht. Kleine kinderen kunnen plaatsnemen in de kinderzitjes en baby’s kunnen worden vastgezet in de Maxi Cosi houder. Tijdens het maken van de tocht zal een digitale groepsfoto worden gemaakt om deze fantastische dag vast te leggen.

Author

Write A Comment