Heeft u een jubileum bereikt? Bent u 50 jaar getrouwd? Of is het gewoon de hoogste tijd voor een onvergetelijk feest. Neefjes hier, nichtjes daar. De ooms en tantes staan klaar om te swingen. Het familiefeest gaat beginnen. Wie weet wordt het wel een jaarlijkse traditie die voortgezet wordt!

Geef een onvergetelijk feest waar nog heel lang over na gepraat wordt. Op deze prachtige locatie aan het water kunt u één van de drie gescheiden terrassen afhuren. Er wordt alles aangedaan om uw wensen en eisen waar te maken. U kunt het zo groot uitbreiden als u zelf wilt, met bijvoorbeeld een DJ, een goeie band, of een luxe diner.

Ongetwijfeld een onvergetelijk familiefeest!!

Het professionele en gastvrije team helpt met het organiseren van een ultiem droomfeest. U kunt denken aan een feest voor 60 personen of misschien wel een stuk groter, 350 personen.

Schitterende omgeving

Het feest neemt plaats bij een van de grootste en mooiste recreatieplassen van de Achterhoek. De locatie bevindt zich enkele minuten van de snelweg dus het is makkelijk te bereiken. U feest wordt gevierd in een kalme en prachtige omgeving.

Klik hier voor meer informatie!

Author

Write A Comment