Wat is er nou leuker dan met de hele familie op de fiets trappen. Het perfecte uitje dat geschikt is voor jong en oud! Met deze uitjes staat plezier 100% garant en kan ik u de slappe lach verzekeren!

Met de hele familie op één skeltertrien in Gelderland!

Kedeng Kedeng Oe Oe!! Één van de meest unieke uitjes van de Achterhoek. U kunt met deze trein een fantastische toertocht of puzzeltocht maken waarbij u de omgeving verkent. De fietstrein is uitermate geschikt voor iedereen. Wanneer u te jong of te oud bent om mee te trappen kunt u dat gewoon aan iemand anders over laten. Zelfs de allerjongsten kunnen mee met deze fantastische trein door middel van onze Maxi Cosi houder! Dit allemaal inclusief een leuke foto van de groep op de skeltertrein!

Geweldige Amerikaanse Tandemtocht:

De dag begint met een vriendelijk ontvangst met een bakje koffie of thee. Vervolgens stapt u samen met een familielid op een Amerikaanse tandem cruiser. Het is een stevige, duurzame en unieke fiets wat het maakt dat vele mensen even omkijken als jullie langs fietsen. Onderweg komt u langst allerlei diverse eetgelegenheden waar u gerust even een tussenstop kunt maken voor een lekker drankje met een versnapering. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!

Author

Write A Comment