Bent u op zoek naar een familieuitje? Of is er in de agenda al een datum geprikt? Maar heeft u nog geen idee wat de invulling van deze dag moet worden. De Veluwe is bij uitstek een geschikt gebied voor een familieuitje en staat garant voor plezier.

Oostenrijkse familiefeest op de Veluwe:
In het sportcafé in Dieren wordt u hartelijk ontvangen met koffie en apfelstrudel. Durft u het skiparcours te betreden? Stap op de skilatten en ski zo snel mogelijk naar beneden. Vergeet onderweg niet om plezier te maken, want alles wordt tenslotte vastgelegd op film.

Halverwege de dag wordt er een gluhweinpauze ingericht, zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Het familiefeest is niet compleet zonder een heerlijk Oostenrijks buffet. Ter afsluiting wordt de après ski film vertoond met uzelf in de hoofdrol. Het beste skiteam ontvangt als een prijs een heerlijk gekoelde fles champagne.

Actieve/avontuurlijke zondagmiddag op de Veluwe:
Beleef samen met uw familie een actieve/avontuurlijke zondagmiddag op de Veluwe. Ga met elkaar de strijd aan tijdens het handboogschieten, curlen of racen op de Mega Carrera racebaan. De kinderen kunnen springen op het springkussen of tafeltennissen.

Na volledig te zijn uitgeblust is het tijd om te genieten van een heerlijk 3-gangen buffet. Een buffet dat voor ieder wat wils biedt.

Puzzeltocht ontrafelen met een GPS:
Wie is de beste puzzelaar van de familie? Ontdek de prachtige natuur van de Veluwe op de e-scooter. Voer de juiste coördinaten in in de GPS en probeer de minste meters te maken. Bovendien zult u goed moeten nadenken, want er zullen vragen beantwoord moeten worden.

Welk team weet de meeste punten te verzamelen? Voor het team met de minste meters en de meeste punten staat een lekker koud glaasje champagne klaar. Deze dag wordt afgesloten met een heerlijk buffet waarbij u vrij bent in het thema van het diner.

Author

Write A Comment