Boek snel en beleef een geweldige dag met alle ooms, tantes, neefjes, nichtjes en opa’s en oma’s! Een geschikt familieuitje vinden blijft lastig. Is het geschikt voor elke leeftijd? Vindt iedereen dit leuk? Kan iedereen mee doen? Al deze vragen spelen een rol. Ik kan u garanderen dat bij dit uitje elk antwoord op uw vraag positief is!

Na een vriendelijk ontvangst wordt er uitleg gegeven door een Fun & Entertainment medewerker over de activiteit die u gekozen heeft. U heeft de keus uit:

  • Lasergamen: Met een lasergun en laser vest aan gaat u opzoek naar de tegenstander en probeert hem of haar te raken.
  • Archery attack: Gewapend mete en veilige handboog u de strijd aan. Het is een combinatie van boogschieten, paintballen en trefbal. Kunt u alle peilen ontwijken?
  • Paintballen: Met een overall aan en een paintball geweer verschuilt u zich achter diverse plekken en bunkers, probeer van af daar zoveel mogelijk mensen te raken met deze verfballetjes.

Tussen de gekozen activiteit wordt een kleine pauze gehouden. Hierna speelt u de tweede ronde. Uiteraard is het hierna de hoogste tijd voor een welverdiende, heerlijke lunch. De dag wordt afgesloten met de ontspannen activiteit: bowlen. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Author

Write A Comment