Ga de strijd aan!

Niks is moeilijker dan een geschikt familieuitje bedenken dat leuk is voor jong en oud. Er moet natuurlijk nog jaren over na gepraat worden en niemand mag het uitje vergeten dat u heeft georganiseerd. Durft u de strijd aan te gaan tegen de hele familie? Kom er achter wie het creatiefste en het snelste is met de Funny Team Games waarbij gezelligheid voorop staat! Zorg ervoor dat jij en je team het snelste zijn en win een fantastische prijs! Een onvergetelijk familieuitje!

Hilarische spellen!

Het draait allemaal om het Funny Team Games bokaal. Er wordt gestreden tussen twee of meer teams waarbij het gaat om de snelste tijd of de meeste punten. Het is uitdagend, spannend en leuk. Er is een mogelijkheid om uw punten te verdubbelen door middel van de joker, maar zorg die eerst maar eens te krijgen! Iedereen kan deelnemen aan het spel, van sportief tot minder sportief en van jong tot oud. De gehele dag kan worden aangepast tot het karakter en de wensen van de groep. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om het spel binnen voor te zetten of het als een soort regenversie te spelen.

Tussen de games door wordt er een korte pauze gehouden in het restaurant Woodies! Hierna gaat de strijd weer verder. Wie weet heeft dat verfrissende drankje wel wonderen gedaan en wint u de prijs! De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de bokaal. Super spannend!

Klik hier voor meer informatie!!!

Author

Write A Comment