Bent u dit jaar aan de beurt om het familieuitje te organiseren? Maar heeft u nog geen idee wat u wilt gaan doen. Soms kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Wij geven u een aantal suggesties die zorgen voor een familiedag om nooit te vergeten.

Familieuitje voor jong en oud

Beleef samen met uw familie een leuke dag uit in Hellendoorn. Tijdens deze dag zal gezelligheid centraal staan. Behoudt u de concentratie tijdens een potje jeu des boules? Tijdens het maken van een fietstocht in een fietstrein kunt u de schitterende omgeving bewonderen, maar vergeet niet te trappen. Na de pauze heeft u de keuze uit drie activiteiten: bukschieten, handboog schieten en blaaspijp schieten. Wie weet als eerste in de roos te schieten? Deze geslaagde dag wordt afgesloten met een koud/warm buffet of een heerlijke barbecue de luxe.

De juiste ingrediënten voor een onvergetelijk familieuitje

Op ieder gewenst tijdstip kan de familiedag aan de rand van de Weerribben van start gaan. Voordat de competitie strijd losbarst kunt u naar hartenlust genieten van een kop koffie/thee en appelgebak met slagroom. Versla uw tegenstanders tijdens een potje boerengolf of bowlen. Op de winnaar kan geproost worden aan de Hollandse bar met een verfrissend drankje. Een familiedag is niet compleet zonder een heerlijk buffet of barbecue.

Het geweldige Sallandse keuze arrangement

Wilt u samen met uw familie een compleet verzorgde dag beleven? Kom dan naar Hellendoorn en bepaal zelf welke 3 activiteiten u uit het ruime aanbod wilt uitvoeren. U heeft onder andere keuze uit: kanovaren, twisterball, midgetgolf en een gps-tocht. Gedurende de dag vinden er pauzes plaats om te genieten van een lekkere lunch en een verfrissend drankje. De dag wordt afgesloten met een schitterend koud/warm buffet de luxe en koffie en ijs na.

Author

Write A Comment