Wanneer de lucht mooi blauw is en het zonnetje lekker schijnt is het heerlijk om buiten in de frisse lucht te zijn. Met wie is dat nou leuker dan met de hele familie! Geniet van de mooie uitzichten en prachtige plekjes vanaf het water terwijl u gezellig bij kletst. Zie hier onder een aantal leuke suggesties.

Varen in Giethoorn: U wordt hartelijk ontvangen met een drankje en een lekkere versnapering. Vervolgens heeft de keus om de prachtige omgeving met een rondvaartboot, fluisterboot of een kano te verkennen. Geniet wanneer u terug komt van een heerlijke eigen samengestelde hamburger. Er is keus tussen een ochtend, middag en avond programma. Wanneer u voor een avond programma kiest heeft u de keus uit een barbecue, Build-your-own-burger-driegangen-menu of een buffet. De kinderen kunnen onbeperkt gebruik maken van diverse voorzieningen zoals de speelzolder met ballenbak.

Zeil avontuur met de fam! Een onvergetelijke ervaring op het water. Kom aan boord bij het stoerste vissersschip van de vroegere Zuiderzee. U begint de dag met een korte historische inleiding over de vissen, botters en het leven in Spakenburg. Eenmaal op het schip krijgt u de kans om onder leiding van de schipper te zeilen. Niet iedereen hoeft hier aan deel te nemen, u kunt ook gewoon lekker blijven relaxen en genieten van het prachtige uitzicht. Sluit de dag goed af met met een eigen gebakken visje aan boord of ga gezellig barbecueën op een onbewoond eiland.

Rondvaart met luxe Brunch – Nationaal Park de Biesbosch: Wanneer u iets speciaal wilt doen met uw familie is dit het perfecte uitje. U maakt een spectaculaire rondvaart door Nationaal Park de Biesbosch. Het park is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Ontdek de vele soorten planten en dieren die zich hier voortplanten. Tijdens de 2 uur durende rondvaart wordt een uitgebreide lunch geserveerd. Dat wordt optimaal genieten!

Author

Write A Comment