Bent u op zoek naar een geschikt familieuitje? Een familieuitje waar ieder familielid aan kan deelnemen. Wilt u de spanning opzoeken of speelt u liever Oud Hollandse spelen? Onderstaande suggesties bieden voor beide wensen uitkomst.

Airsoften op een unieke locatie: vanaf het moment dat u binnenstapt tot het moment dat u vertrekt zult u zich begeven in een ware beleving. Na het ontvangen van de uitleg en u voorzien te hebben van beschermende middelen is het tijd om uw tegenstanders uit te schakelen. Maar let op, want voor u het weet hijgen ze in uw kraag. Airsoft kan gespeeld worden vanaf 18 jaar en ouder.

Het bloedstollende spel Airsoft

Competitie aangaan met de familie: het leuke aan dit familieuitje is dat u zelf mag kiezen welke activiteiten worden uitgevoerd. Na een hartelijk ontvangst met koffie en gebak, staat het eerste spel op het programma. Barst de competitiestrijd los met Schots Golf of klootschieten? Hierna kunt ervoor kiezen om Oud Hollandse spelen of wereldspelen te spelen. Sluit een competitieve dag af met een heerlijk buffet.

Klootschieten

Onvergetelijke familiedag in het gastvrije Didam: u wordt hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Neem plaats in de plokkewagen en stap uit bij de Martinusmolen. Ga terug in de tijd tijdens de rondleiding door de molen. Keer terug naar de locatie en sla uw slag met Schots Golf. Geniet hierna samen van een heerlijk barbecue buffet.

Martinusmolen
Author

Write A Comment